Поділитись:

Іграшка Scruff a Luvs – врятуй улюбленця!*

Неділя, 05 квітня 2020, 21:02
Іграшка Scruff a Luvs – врятуй улюбленця!*
 

2018 року світ побачив довгоочікувану новинку від всесвітньо відомого бренду Moose Toys – коробочки із сюрпризом Scruff A Luvs. Але сюрприз вельми незвичайний – безхатня тваринка, яка потребує піклування й уваги.

Придбати її можна в "Будинку іграшок", що знаходиться на 1 поверсі розважального центру "Промінь".

І хоч на час карантину магазин зачинено, онлайн він працює і має навіть доставку іграшок додому: https://bi.ua/ukr/action/playhome_03042020/

Экомотиви бренду

Колекція цих іграшок має соціальний характер. Бренд закликає світ рятувати безпритульних домашніх тварин, які потребують людської любові. Величезним плюсом торгової марки є те, що вона піклується про екологію. Скорочення кількості відходів на виробництві, кількості використовуваної води й інших ресурсів показує дбайливе ставлення до навколишнього середовища. Також всі товари виготовляються з гіпоалергенних матеріалів, щоб навіть у найменших споживачів продукція не викликала проблем зі здоров'ям.

Дитина знайде в коробочці "хутряну" кульку з очима, яка зовсім не схожа на милу тваринку. Щоб повернути звірятко до життя й перетворити його на пухнастого друга, необхідно проявити любов, турботу та забезпечити йому дбайливий догляд. Як же це зробити?

Як гратися з тваринкою Scruff a Luvs?

Іграшка Scruff a Luvs – врятуй улюбленця!*

Після того, як ви дістали неохайну грудочку з упаковки, насамперед її потрібно ретельно вимити. Для цього наберіть у невелику ємність теплу воду, можна додати дитяче мило, і сміливо опускайте туди малюка. Через 5-10 хвилин кругляк оживе і набуде певної форми. У нього буде видно вушка, лапки, хвостик. Після банних процедур тваринку потрібно висушити рушником або феном. Лайфхак: якщо підсушити його феном, то шерсть буде рівною і гладкою. Потім ретельно, але дбайливо розчешіть, уклавши шерсть в потрібному напрямку. Няшка-потеряшка врятований!

Що ще можна знайти в коробочці?

В коробочках-сюрпризах живуть не лише іграшки-пухнастики! Для цікавішої гри ви знайдете безліч аксесуарів:

  • гребінець;
  • заколочка-бантик;
  • нашийник;
  • бірка для імені;
  • сертифікат про опіку над твариною.

Усі ці дрібниці допоможуть вашій дитині по-справжньому відчути себе господарем домашньої тварини та прищеплять почуття відповідальності за нього.

Чи можна обрати, кого рятувати?

Іграшка Scruff a Luvs – врятуй улюбленця!*

Ніхто не знає, який саме пухнастик тобі дістанеться. У цьому головний секрет коробочок Scruff a Luvs. Все, що ми можемо побачити – колір тварини. Він буває різний: рожевий, блакитний, ліловий, аквамариновий, помаранчевий чи фіолетовий меланж. Іграшки також різноманітні: кошеня, собачка, зайченя, північні друзі (пінгвін, тюлень, полярний ведмедик) або навіть звірятко загадкового виду. Детальніший огляд наборів Scruff a Luvs допоможе визначитися, хто із тваринок припаде до душі вашому малюку.

Найулюбленіший – Scruff a Luvs Няшка-Потеряшка Сім’я

У наборі ви знайдете маму-собачку або кішечку і 2-3 загадкових малюків. З аксесуарів: нашийник з медальйоном, пляшечка невідомого кольору, свідоцтво про опіку над твариною, щітки для догляду за тваринками і 2 джемпери для малюків.

Scruff a Luvs Північні звірятка

Дуже цікавим і не менш популярним став набір із північними звірятками, в якому зачаїлися чарівний тюлень, пінгвін або полярний ведмедик. Не обійшлося й без аксесуарів: гарний нашийник з біркою для імені, гребінець, мила прикраса й сертифікат власника тварини.

Решта наборів іграшок можуть включати котиків, зайчиків або собачок – усіх тих, кого так люблять діти й дорослі. Також можна зібрати всю колекцію потеряшек і створювати сюжетні ігри за участю пухнастиків.

Безпека понад усе. Саме тому іграшки няшки-потеряшки виготовлені з гіпоалергенного плюшу та поліефірного волокна, а їхні очі – з пофарбованого нетоксичного пластика.

Пухнастики рекомендовані для хлопчиків і дівчаток від 3-х до 6-ти років і дають змогу зануритися у світ турботи про своїх друзів-тварин.

Чи дорогі оригінальні няшки-потеряшки?

Кожного з батьків цікавить питання, скільки коштує така чарівна іграшка Scruff a Luvs? Все залежить від обраної вами серії потеряшек або набору. Найбільший набір Scruff a Luvs Няшка-Потеряшка Сім'я коштує 1209 грн. Зважаючи на те, що звіряток в наборі кілька, виходить досить економно. Ціна набору з незвичайним північним звірятком – 799 грн. Такому подарунку на День народження точно зрадіє ваша дитина, племінник або хрещеник. Набір-сюрприз м'яка іграшка кольору помаранчевий меланж або фіолетовий меланж коштують 744 грн. Няшки-потеряшки рожевого й бузкового кольорів або в кольорі аквамарин обійдуться в 799 грн.

Остерігайтеся підробок! Безхатні пухнастики дуже популярні, тому на ринку з'явилися аналоги й підробки. Оригінальні іграшки не можуть коштувати надто дешево. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати тільки ліцензійні набори Scruff a Luvs і перевірити їх серійний номер на офіційному сайті виробника. Також слідкуйте за знижками до свят і завжди купуйте іграшки вигідно!

Надрукувати
мітки:
коментарів