Поділитись:

Який айфон зараз купувати вигідніше?*

П'ятниця, 03 квітня 2020, 16:14
Який айфон зараз купувати вигідніше?*

Фанати техніки Apple регулярно слідкують за новинками улюбленого бренду і прагнуть мати сучасний і актуальний на даний момент девайс. Проте слід враховувати, що новинки зазвичай дуже дорогі, і є сенс трохи почекати, доки ціна спаде. Багато хто продає старі девайси в надії докласти грошей і купити нову модель, яка вийшла нещодавно. Це логічний крок, особливо якщо пристрій має хороший товарний вигляд.

Які моделі не втратили актуальності?

Серед айфонів з оптимальним співвідношенням рівня сучасності і ціни такі моделі:

Найбільш доступними за ціною зараз є моделі iPhone 7 і Plus, вони мають сенсорну кнопку Home, надійно захищені від забруднень і води за стандартом IP67, а також працюють на основі фірмового процесора A10 Fusion, який і досі актуальний. Apple буде підтримувати пристрої на базі цього чіпа ще як мінімум кілька років.

Восьме покоління iPhone дуже схоже на попереднє, але має певні вдосконалення. Модель працює на більш сучасному процесорі A11 Bionic, що дозволяє грати у нові ігри. Тут передбачена можливість безпровідної зарядки, а також технологія True Tone. Що стосується iPhone XS Max , він особливо не падає в ціні, хоч і почав зникати з офіційних продажів. Це чудова альтернатива більш дорогим новинкам, які не набагато продуктивніші за цю модель.

Які айфони купувати не варто?

Експерти не рекомендують із ціллю перепродажу купувати моделі, які були презентовані до iPhone 7, оскільки вони вже є застарілими і неактуальними. Навіть популярний у свій час SE втратив інтерес публіки. І тут справа не лише у тому, що користувачі надають перевагу більш сучасним моделям, а й у застарілих дизайні, зручності експлуатації.

Більшість минулих пристроїв має механічну кнопку Home, яка дуже швидко виходить із ладу, починає хрустіти. Смартфони 6-го покоління і більш ранні девайси вже не підтримуються виробником, тобто не отримують актуальних оновлень, що також робить їх непривабливими для сучасного покупця.

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 квітня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
06 березня 2024
05 березня 2024
29 лютого 2024
23 лютого 2024
20 лютого 2024