Поділитись:

На Рівненщині неповнолітній молодик жорстоко вбив і підпалив таксиста (відео)

П'ятниця, 03 квітня 2020, 16:10
На Рівненщині неповнолітній молодик жорстоко вбив і підпалив таксиста (відео)

Вчора, 2 квітня, близько 22:30 працівник лісництва повідомив поліцію про пожежу, виявлене тіло чоловіка в канаві та авто із увімкненими габаритами. Це сталося неподалік залізничної станції Немовичі у Сарненському районі.

Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події та встановила, що невідома особа нанесла декілька ударів гострим предметом в область шиї та грудей 26-річному жителю села Немовичі, а потім підпалила його. Загиблий працював таксистом. Його автомобіль «ВАЗ 21099» знаходився на узбіччі, – повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

«Уcю ніч оперативники Сарненського відділу поліції проводили невідкладні слідчі дії та розшукові заходи для встановлення особи, причетної до скоєного злочину, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Зловмисником виявився 17-річний житель села Вирка, якого поліцейські близько п’ятої ранку виявили у лісопосадці поблизу села Малушка Березнівського району. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його затримали. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України».

Попередньо поліцейські з’ясували, що із корисливих мотивів хлопець близько 22-ї години викликав таксі до станції Немовичі. У подальшому він завдав водієві понад 20 ударів гострим предметом в область шиї та грудної клітки, після чого заволодів орієнтовно 400 гривнями. Потому підпалив чоловіка та втік із місця злочину.

На Рівненщині неповнолітній молодик жорстоко вбив і підпалив таксиста (відео)

Слідчі дії тривають. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини події.

Хлопець раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, навчається в одному із профтехучилищ, проживає із опікуном, його мама має інвалідність. У скоєному зізнається, однак санкція інкримінованої йому статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024