Поділитись:

Розповіли, як почувається 7-річна волинянка, яка заразилася коронавірусом

П'ятниця, 03 квітня 2020, 15:05
Розповіли, як почувається 7-річна волинянка, яка заразилася коронавірусом

У Волинській ОДА розповіли, як нині почувається 7-річна дівчинка, в якої виявили корнавірусну інфекцію.

Про це 3 квітня під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомив начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк.

З його слів, дівчинка нині у задовільному стані.

На запитання, чи робили у дитини тест повторно, начальник управління припустив, що робили, однак точну відповідь обіцяв надати у понеділок, 6 квітня.

«Вона знаходилася вдома, тому, чи підтвердилася конкретно по ній, зараз не готовий сказати, відповім у понеділок. Але це не обов’язково. Якщо хворий знаходиться вдома, не госпіталізований, то потреби в цьому немає, якщо й симптомів немає. Те ж стосується і осіб, які знаходяться на самоізоляції. Але ми робимо усім. Я думаю, що робилося. Я просто не знаю конкретної інформації. Поінформую в понеділок», – відповів Ігор Ващенюк.

Нагадаємо, мама дівчинки звернулася до сімейного лікаря 23 березня. Наступного дня, 24 березня, отримали позитивний результат ПЛР на COVID-19 у дитини. Відповідно до стандарту медичної допомоги, дитина госпіталізації не потребувала, спостерігається сімейним лікарем. Дівчинка разом з батьками ізольовані. За інформацією, батьки дівчини не заразилися коронавірусом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Коронавірус на Волині

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів