Поділитись:

На Волині громадянам, які отримали соцдопомогу, автоматично її продовжать на час карантину

П'ятниця, 03 квітня 2020, 14:12
На Волині громадянам, які отримали соцдопомогу, автоматично її продовжать на час карантину

Волинянам, які отримують соціальні виплати, на час карантину їх автоматично продовжать.

Про це 3 квітня повідомила директорка департаменту соціального захисту населення ОДА Оксана Гобод під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Тим громадянам, які отримували допомогу, прийнято рішення продовжити здійснювати допомогу автоматично до закінчення карантинного періоду.

Виплати отримуватимуть малозабезпечені сім’ї; одинокі матері; сім’ї, як отримали допомогу на дітей, яким встановлено опіку, піклування; особам, які отримували допомогу за догляд за важко хворими дітьми, а також особам, які отримували допомогу по догляду за інвалідами І, ІІ групи внаслідок психічних розладів; дітям, батьки яких ухилялися від сплати аліментів; внутрішньо переміщеним особам на ЖК-послуги; особам з інвалідністю і дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю, які не мали права на пенсію.

«Що стосується малозабезпечених сімей, то вони по закінченню карантину повинні проінформувати управління соцзахисту і подати пакети документів на перевірку, чи доцільно там надавали вид допомоги», – повідомила Оксана Гобод.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024