Поділитись:

Ілон Маск заборонив працівникам SpaceX користуватися Zoom

П'ятниця, 03 квітня 2020, 01:36
Ілон Маск заборонив працівникам SpaceX користуватися Zoom

Ілон Маск SpaceX персоналу заборонили користуватися популярним додатком для відеоконференцій Zoom, бо він не гарантує безпеку та конфіденційність. 

Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на Reuters.

Зазначається, що Zoom не захищає повністю від стороннього підключення, що загрожує витоком секретної інформації, важливої для національної безпеки США.

Маск в посланні електронною поштою 28 березня повідомив своїх підлеглих про відключення Zoom у всіх підрозділах компанії.

"Ми розуміємо, що багато хто з вас користуються цим інструментом для проведення конференцій і підготовки робочих зустрічей. Будьте ласкаві, користуйтеся відтепер електронною поштою, сервісом смс-повідомлень або телефонами як альтернативними засобами зв'язку", – йдеться у листі.

Відповідно до публікації, персоналу Національного управління США з аеронавтики і дослідженню космічного простору також заборонено користуватися Zoom.

Цю інформацію підтвердила офіційний представник американського космічного відомства Стефані Шірхольц.

Відділення Федерального бюро розслідувань США у Бостоні рекомендувало користувачам утриматися від проведення конфіденційних зустрічей за допомогою цього додатку. ФБР аргументувало своє попередження двома випадками стороннього підключення до відеозанять у школах.

SpaceX здійснює тісну взаємодію з NASA і налагодила розробку ракет-носіїв Falcon 9, їх важких моделей, вантажних і пілотованих космічних кораблів серії Dragon для польотів на навколоземну орбіту та за її межі. Наразі компанія Маска бере участь в забезпеченні Міжнародної космічної станції.

NASA планує відправити корабель Crew Dragon в перший пілотований політ до МКС не раніше середини травня поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів