Поділитись:

Посольство України просить Ілона Маска допомогти з апаратами ШВЛ

П'ятниця, 03 квітня 2020, 05:17
Посольство України просить Ілона Маска допомогти з апаратами ШВЛ

Українське посольство в США просить засновника і генерального директора компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска надати Україні апарати штучної вентиляції легенів через пандемію коронавірусу.

Про це пише DW.

"Шановний Ілоне, Україна є другою за величиною країною в Європі з населенням майже 40 мільйонів осіб. Пандемічна ситуація в Україні наближається до свого піку, квітень буде найважчим. Людям у лікарнях потрібні апарати штучної вентиляції легенів. Ми готові до співпраці! Спасибі", – повідомлення такого змісту було розміщено українським посольством в  четвер, 2 квітня, у соцмережі Twitter під повідомленням Маска, яке він опублікував 31 березня.

У цьому повідомленні засновник Tesla заявив, що має додаткові апарати штучної вентиляції легенів, схвалені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США, і їх можуть відправити до лікарень у всьому світі в регіонах доставки Tesla. За його словами, пристрої та вартість доставки – безкоштовні, єдина вимога полягає в тому, що апарати штучної вентиляції легенів необхідні пацієнтам негайно, а не зберігатимуться на складі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів