Поділитись:

У Луцьку ремонтують вулицю Рівненську: що вже зробили і де взяли гроші (фото)

Четвер, 02 квітня 2020, 14:44
У Луцьку ремонтують вулицю Рівненську: що вже зробили і де взяли гроші (фото)

У Луцьку розпочали асфальтування проїжджої частини вздовж вулиці Рівненської (від Київського майдану до автозаводу).

У четвер, 2 квітня, й у п’ятницю, 3 квітня, з 8:00 до 18:00 години буде перекрита проїжджа частина вздовж непарних будинків вулиці Рівненської (від ЖК “Атлант” до приміщення податкової інспекції), виїзд з вулиці Задворецька та прилеглих територій. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав перший заступник міського голови Григорій Недопад. 

У Луцьку ремонтують вулицю Рівненську: що вже зробили і де взяли гроші (фото)У Луцьку ремонтують вулицю Рівненську: що вже зробили і де взяли гроші (фото)

"Раніше на вул. Рівненській було здійснено заміну всіх підземних комунікацій, викладено асфальтове покриття, у зонах зупинок облаштовано міцну основу, що захистить від просідання. Встановлено економічне і якісне LED-освітлення, замінено бордюри, викладено бруківкою пішохідні та велосипедні доріжки. Фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку – це переважно грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, а отже, для бюджету міста витрати стануть мінімально можливими. Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті "Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька". Донор – ЄС в межах програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна 2014-2020". Для нашого міста бюджет проєкту становить більше 700 тис. євро, і одним із головних об′єктів у ньому є саме ділянка вул. Рівненської довжиною від вул. Задворецької до вул. Купріна", – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів