Поділитись:

Нові хворі на коронавірус – медпрацівники Луцької міської клінічної лікарні (оновлено)

Середа, 01 квітня 2020, 11:18

Станом на 10:00 годину 1 квітня у Волинській області зареєстровано сім випадків коронавірусної інфекції.

За останню добу на Волині виявили чотири лабораторно підтверджених випадків COVID 19. Таку інформацію надали у Волинській облдержадміністрації. 

Як йдеться у повідомленні, усі особи обстежувалися з профілактичною метою при проведенні протиепідемічних заходів серед медпрацівників у відділенні інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні.

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 10 осіб. Зразки біологічного матеріалу від цих осіб перебувають на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України»

Всього з початку проведення лабораторних досліджень у Волинській області здійснено 99 ПЛР аналізів на виявлення коронавірусної інфекції. З них – 51 в осіб з підозрою, та 48 – з числа контактних осіб. 

Зокрема, як повідомили у Луцькій міській клінічній лікарні, в медзакладі було проведено обстеження всіх медичних працівників відділення анестезіології, які за наказом МОЗ №722 від 28.03.2020 не підлягають під визначення контактних осіб. Серед обстежених виявлено позитивні результати ПЛР на COVID-19 у 4 працівників. Їхній стан задовільний. Ознак захворювань не мають.

Відділення реанімації закрили для проведення дезінфекційних заходів. Ці працівники відсторонені від роботи на період обсервації. За контактними особами встановлено нагляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів