Поділитись:

13 протоколів за тиждень: волинські патрульні покарали порушників карантину

Середа, 01 квітня 2020, 05:35
13 протоколів за тиждень: волинські патрульні покарали порушників карантину

З часу запровадження надзвичайної ситуації в країні працівники патрульної поліції Волині опрацювали більше двохсот повідомлень, пов’язаних з дотриманням карантинних норм.

Складено 13 протоколів про адміністративне правопорушення на порушників за ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей), інформує пресслужба патрульних Волині у Facebook.

Також у патрульній поліції зазначили, що щодоби відбувається перевірка суб’єктів господарювання та закладів торгівлі, ведуться профілактичні бесіди з людьми на вулицях, яким патрульні пояснюють, чому так важливо дотримуватись карантинних норм.

Задля ще ефективнішої і якіснішої комунікації від патрульної поліції залучено додаткові сили й засоби на 9 в’їздах та виїздах з міста.

Зі слів пресслужби, кількість екіпажів та їх ефективність у місті при цьому не зменшилась: патрульні щозміни реагують на виклики, які надходять на скорочений номер екстреного виклику поліції 102, слідкують за публічною безпекою та забезпечують безпеку дорожнього руху.

"Ми вкотре наголошуємо, що готові до нових викликів, які постають перед нами сьогодні, та впевнено це демонструємо щоденною службою.
Дякуємо громадянам, які з розумінням ставляться до нашої служби, адже ми також щоденно наражаємо себе на небезпеку заради вас. Упевнені, що все буде добре. Адже ми контролюємо ситуацію!" – наголосили патрульні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів