#дякуюполіції: в мережі запустили флешмоб на підтримку оперативних служб

Вівторок, 31 березня 2020, 17:52

У патрульній поліції запустили флешмоб на підтримку оперативних служб: медиків, поліцейських, рятувальників.

Долучитися може кожен охочий: достатньо лише розмістити мотивуючий допис в соцмережах з хештегом #дякуюполіції.

«Ми вкотре наголошуємо, що готові до нових викликів, які постають перед нами сьогодні та впевнено це демонструємо щоденною службою. Дякуємо громадянам, які з розумінням ставляться до нашої роботи, адже ми постійно наражаємо себе на небезпеку, працюючи з людьми і безпосередньо контактуючи з ними», - кажуть у патрульній поліції.

У відомстві наголошують, що карантин - це не вільний час для масових прогулянок, пікніків, шашликів і алкоголю! Це час, коли потрібно залишитися удома і убезпечити себе і своїх рідних. Це час, щоб розпізнати інтереси своїх дітей і знайти спільні теми. Це час, щоб не заважати і дати можливість виконувати свої функціональні обов'язки співробітникам оперативних служб.

«Адже у медиків, поліцейських і рятувальників під час карантину абсолютно інший режим: у поліції він називається "Посилений режим несення служби", і наші діти знають це з малих років, фактично, з пелюшок. Наші рідні знають: телефон увімкнений цілодобово, і виклик на службу може бути у будь-який час доби; робоча зміна може закінчитися і через 16-18 годин; поліцейські піддаються небезпеці на службі будь-якої хвилини. І так зараз в кожній сім'ї: рятувальника, медика, правоохоронця. Залишайтеся удома! Ми - на службі! Ви - удома!️ » - закликають в поліції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: