Поділитись:

Волинській обласній лікарні передали 2000 банок антисептика (фото)

Вівторок, 31 березня 2020, 17:43

Для потреб працівників Волинської обласної клінічної лікарні передали 2000 банок антисептика.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Луцька міська рада допомогла працівникам комунального підприємства “Волинська обласна клінічна лікарня" з антисептиком. Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук передав в.о. директора установи Олександру Дудару 2000 банок антисептика ДАН-2. Цей засіб пройшов необхідну перевірку та має всі сертифікати, безпечний для використання та не пересушує шкіру рук.

“Антисептик нині дуже необхідний, аби персонал лікарні міг обробляти руки. Він у зручній упаковці і лікар, медсестра чи санітарка зможуть покласти його у кишеню халата та використовувати у мірі необхідності”, – зазначив Олександр Дудар.

Нагадаємо: Луцька міська рада замовила 10 000 одиниць антисептика, який безкоштовно видаватимуть лучанам, працівникам соціальних служб, медикам, правоохоронцям, інспекторам муніципальної варти та усім, хто посилено працює у зв’язку з карантином. Вчора працівникам комунального підприємства “Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” передали 1000 банок дезинфікуючого засобу ДАН-2.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Коронавірус на Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів