Поділитись:

Французька косметика Vichy: де купити*

Понеділок, 30 березня 2020, 14:54
Французька косметика Vichy: де купити*

Кожна жінка рано чи пізно стикається з необхідністю вибрати і купити продукцію для догляду за обличчям. Сьогодні є багато виробників, які пропонують широкий вибір косметики для обличчя та волосся. Серед них виділяється косметика Vichy.

Відвідавши сайт компанії Vichy vichy.ua, Ви зможете дізнатися багато нового та цікавого про засоби бренду. Це офіційний сайт косметики Vichy в Україні, де компанія ділиться інформацією про свої розробки, а також розповідає про всі лінійки продукції для догляду.

Історія компанії Vichy

Французька фірма у своєму асортименті має великий вибір косметики. Але є тут один дуже важливий нюанс - в складі кожного продукту є термальна вода з унікального джерела, що знаходиться у вулканічному регіоні Овернь. Проходячи 4000 метрів, вона наповнюється п'ятнадцятьма мінералами і мікроелементами.

Властивості води з джерела Lucas зазначив в минулому ще доктор Аллер. Саме ця людина у власних лабораторіях почала вивчати воду, а потім і використовувати її для виготовлення косметики.

Доктор Аллер також запропонував ділити шкіру на типи, щоб для кожного з них підбирати ті компоненти, які допоможуть максимально ефективно боротися з проблемами. Так і була створена відома косметика Vichy.

Що сьогодні пропонує Vichy?

Популярна марка Vichy сьогодні пропонує широкий вибір продукції для чоловіків і жінок. Вся вона розбита на серії, спрямовані на вирішення тієї чи іншої проблеми. Правильно підібравши продукти, Ви зможете досягти хороших результатів.

Ви зможете придбати:

  • косметику для догляду за шкірою обличчя. Щоденний ритуал по догляду за шкірою обличчя повинен включати такі етапи, як очищення, тонізація і зволоження. Продукція для очищення ефективно очистить дерму від забруднень, шкірного жиру і косметики. Тонізуючі засоби відновлять pH і підготують епідерміс до подальшого нанесення кремів. Денні, нічні і креми для шкіри навколо очей розбиті на серії для жирної, сухої, проблемної шкіри, для дерми з ознаками старіння. Всі косметичні суміші гіпоалергенні, підходить для дуже чутливої дерми;
  • спеціальну продукцію для чоловіків. Чоловікам, як і жінкам, теж потрібна косметика, яка допомагає завжди відчувати себе впевнено. До неї відносяться засоби для гоління і після цієї процедури, продукти для зволоження, а також дезодоранти і гелі для душу;
  • продукцію для догляду за волоссям. Волосся теж потребує якісного догляду. Особливо це важливо, коли є лупа, свербіж, випадання волосся. Vichy пропонує широкий асортимент продуктів, які допоможуть поліпшити стан шкіри голови, а також зробити волосся здоровим, блискучим і міцним. Є спеціальні засоби від випадіння волосся;
  • засоби для захисту від сонця. З ними Ви і Ваша родина зможете безпечно перебувати на сонці під час відпочинку;
  • декоративну косметику, а саме тональні засоби і пудри. Саме вони допоможуть приховати недоліки шкіри, але при цьому не шкодячи їй і не посилюючи проблеми;
  • засоби для тіла. Сюди входять дезодоранти та гелі для душа.

Будь-який продукт Ви зможете придбати за доступною ціною. В нашу країну продукція завозиться офіційними постачальниками, а тому Ви можете бути впевнені в її якості.

Надрукувати
мітки:
коментарів