Поділитись:

"Я прийму будь-яке рішення волинської громади", – Гунчик про вибори у 23 окрузі

П'ятниця, 08 липня 2016, 10:56

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик мав нагоду зустрітися із делегатами Львівського представництва Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на чолі з керівником Юккою Туононеном.

Також у зустрічі взяли участь Антон Філло – міжнародний спостерігач СММ ОБСЄ та Алтинай Мирзабекова – спеціаліст забезпечення зв'язків із ЗМІ СММ ОБСЄ у західному регіоні, – повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Окрім загальних питань суспільно-політичного життя області, міжнародний спостерігач СММ ОБСЄ Антон Філлоло поцікавився у голови облдержадміністрації ситуацією, яка склалася на Волинській митниці та майбутніми виборами у 23 виборчому окрузі.

"Суть проблеми, що склалася на митниці, полягає в тому, що існує майже 100 підприємств, які акредитовані на Волинській митниці, а податки сплачують в інших областях. Мене, як керівника виконавчої гілки влади, відверто непокоїть така ситуація, оскільки для розвитку області вкрай важливе наповнення місцевих бюджетів. Відтак, прийнято рішення вивчити ситуацію та зустрітися із представниками бізнесу, щоби зрозуміти суть проблеми. Ми – влада – у жодному разі не вмішуємося в роботу бізнесу, ми запитуємо, чим допомогти", – розповів Володимир Гунчик.

Що ж до виборів, які відбудуться 17 липня 2016 року, то голова облдержадміністрації відповів, що обирає позицію нейтралітету:

"Це вибори мажоритарні. Відтак, громада сама має вирішити кому довірити представляти та відстоювати свої інтереси в найвищому законодавчому органі в Україні. Я, як представник Президента України в регіоні, прийму будь-яке рішення волинської громади", – сказав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024