Поділитись:

Контрольні пункти здатні самі розносити заразу, – Положинський

Неділя, 29 березня 2020, 14:40

Відомий український співак із Луцька Олександр Положинський розповів, як перетинав контрольно-пропускні пункти, які почали діяти для боротьби із коронавірусом.

Своїми враженнями він поділився у facebook.

«На в‘їзді в рідну Волинську область мене зупиняє карантинний контроль. Чоловік десять народу, стоять тісною групою, без захисних костюмів, деякі в масках. Зовнішній вигляд масок дає зрозуміти, які вони «свіжі». Питаю в чоловіка, який наближається до мене, чи пройшов він повноцінний тест на коронавірус. Каже, що ні, але «я в масці». Кажу, що така маска не захищає ні мене, ні його. Просить витягнути руку для замірювання температури якоюсь білою штучкою. З першого разу йому це не вдається, просить повернути руку іншим боком. Мені вже стає смішно. Моментальний замір температури показав 35,8. Вдома переміряв – 36,6. Карантинний контроль занижує температуру?», – описав ситуацію Положинський.

Також розповів, що на в’їзді в Луцьк знову був розташований контроль, де поліцейський не подав сигналу зупинитися.

«Цирк якийсь, а не карантин. Здається, такий контроль більш потенційно небезпечний, ніж його відсутність. Бо крім того, що такі контрольні пункти здатні самі розносити заразу, так ще й своєю безглуздою показушністю вселяють думку, що все це геть несерйозно», – написав Олександр Положинський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів