Поділитись:

Xiaomi представила розумний зволожувач повітря (фото)

Неділя, 29 березня 2020, 00:30
Xiaomi представила розумний зволожувач повітря (фото)

Компанія Xiaomi Youpin представила зволожувача повітря Zhimi Pure Humidifier 2. У порівнянні з попередньою моделлю у нього виросла ефективність, але головною зміною став вбудований дисплей, що спрощує взаємодію з приладом.

Про це повідомляє 24 канал.

Zhimi Pure Humidifier 2 – механічний зволожувач, всередині якого крутиться барабан, генеруючи таким чином природне випаровування води. Головною перевагою в порівнянні з ультразвуковими моделями є те, що він не утворює водяний туман, який осідає на поверхні і залишає білий наліт.

Крім того, бак для води виготовлений з бактеріостатичних матеріалів, що запобігає утворенню і розмноження всередині шкідливих бактерій. У порівнянні з попередником обсяг бака виріс до 4 літрів. При цьому під час роботи витрачається приблизно 260 мілілітрів води на годину.

Xiaomi представила розумний зволожувач повітря (фото)

Помітною відмінністю від попередника став вбудований дисплей, на який виводиться інформація про точну вологість повітря в приміщенні, рівень води в резервуарі, режими роботи та інше. Керувати зволожувачем можна через вбудовані сенсорні кнопки або мобільний додаток Mijia від Xiaomi.

Новинка вже доступна в Китаї за ціною 99 доларів.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів