Поділитись:

Займалися самолікуванням і літні люди: МОЗ повідомило про 8 смертей від COVID-19

Субота, 28 березня 2020, 13:23

В Україні зафіксовано вісім летальних випадків від коронавірусу.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України в телеграм-каналі "Коронавірус Info".

За минулу добу зареєстровано три летальні випадки від коронавірусної хвороби: 1 у Рівненській області, 1 у Сумській області, 1 в Івано-Франківській області (пацієнт помер раніше, проте вчора випадок було підтверджено лабораторно).

“Раніше в Україні померло 5 осіб від коронавірусної хвороби. Переважно це люди літнього віку або пацієнти, які тривалий час займалися самолікуванням і занадто пізно звернулися до лікарів”, - пишуть в міністерстві.

Нагадаємо, що у Радомишлі померла 71-річна жінка. Пізніше не стало 33-річної мешканки Чернівців, яка мала супутні захворювання. В Івано-Франківську померла 56-річна мешканка, яка лікувалася самостійно. Згодом у Тернополі в інфекційній лікарні помер 68-річний чоловік. Друга смерть на Івано-Франківщині: 60-річна мешканка. 25 березня, в Конотопі на Сумщині померла 76-річна жінка, у якої експрес-тест на Covid-19 дав позитивний результат. Вона займалася самолікуванням. Ще одна смерть від COVID-19 сталася на Рівненщині - там захворіло одразу дев'ять мешканців одного села.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів