Поділитись:

У Волинській облдержадміністрації закликали не таврувати хворих на коронавірус

П'ятниця, 27 березня 2020, 12:20
У Волинській облдержадміністрації закликали не таврувати хворих на коронавірус

У Волинській облдержадміністрації пояснили, що не будуть повідомляти контакти та імена людей, які хворі на коронавірус, оскільки це суперечить лікарській таємниці.

Повідомили, що на Волині зафіксовані випадок захворювання у 7-річної дівчинки та дорослої жінки. Особу останньої чи інші деталі повідомляти не будуть. Про це 27 березня під час брифінгу повідомила заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак.

Вона додала, що поліція встановлює контактних осіб, їм надано роз’яснення про необхдінсть самоізоляції, людей спостерігають медики.

“Ми повинні більш толерантно ставитися одне до одного. Ніхто не застрахований. Від того, що ми будемо здіймати галас чи панікувати, ситуація не поміняється. Бережіть себе та самоізолюйтеся”, – повідомила Тетяна Щербак.

Ігор Ващенюк, начальник обласного управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації, додав, що нині в країні побільшало випадків внутрішнього зараження, тобто не від осіб, які прибули з-за кордону, тому важливе зменшення соціальних контактів до мінімуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Коронавірус на Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів