Поділитись:

Лучан просять допомагати пенсіонерам заплатити за воду онлайн

П'ятниця, 27 березня 2020, 11:45
Лучан просять допомагати пенсіонерам заплатити за воду онлайн

В умовах карантину дедалі більше прогресивних користувачів інтернету здійснюють оплату за послуги водопостачання в онлайн-режимі за допомогою особистого кабінету та банківських ресурсів. Однак не всі жителі Луцька мають змогу користуватися сучасними технологіями, особливо коли йдеться про людей похилого віку, пенсіонерів, осіб, які не мають доступу до онлайн-систем.

Отож, КП «Луцькводоканал» просить допомагати таким людям здійснити оплату за воду, аби в майбутньому не накопичувалися борги. 

Також споживачів просять за можливості вносити авансові платежі за квітень у сумі 100-200 грн із допомогою онлайн-банкінгу.

«Такі невеликі авансові платежі стануть своєрідною «фінансовою подушкою» для підприємства, аби послуги водопостачання і водовідведення надавалися безперебійно. Наявність онлайн-ресурсів забезпечують можливість здійснити авансові платежі легко і швидко. Ці кошти тимчасово дозволять перекрити відсутність платежів тих людей, які не мають можливості здійснити оплату в критичних умовах карантину та за відсутності доступу до онлайн-сервісів. Також авансові платежі гарантують надійну роботу підприємства в найближчому майбутньому, а це означає, що вода у ваших оселях буде постійно, попри кризові умови та тривалий термін карантину. Найкраще – здійснити авансову оплату за послуги водопостачання вже цими вихідними, заплативши за тих, хто не в змозі зробити це самотужки, а також внести аванс за самого себе», – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів