Поділитись:

Незаконно зберігав зброю та боєприпаси: волинянину дали рік умовно

П'ятниця, 27 березня 2020, 05:35
Незаконно зберігав зброю та боєприпаси: волинянину дали рік умовно

Фото ілюстративне

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, 29-річний волинянин отримав один рік позбавлення волі умовно.

Про це інформує поліція Волині.

Нагадаємо, у січні минулого року під час санкціонованого обшуку оперативники вилучили за місцем проживання 29-річного річного жителя Горохівського району дві пневматичні гвинтівки із ознаками переробки на вогнепальну зброю та набої до них.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Згідно з висновком експерта вилучені набої відносяться до боєприпасів і є мисливськими патронами кільцевого запалення, а одна гвинтівка – перероблена з однозарядної пневматичної гвинтівки марки «Kandar» для стрільби патронами кільцевого запалення калібру 5,5 мм.

Волинянину слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

На початку березня цього року Горохівський районний суд Волинської області розглянувши у відкритому судовому засіданні дане кримінальне провадження визнав 29-річного жителя Горохівського району винним у вчиненні цього злочину та засудив його до одного року позбавлення волі умовно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів