Поділитись:

В Єгипті продезінфікували музеї та піраміди (фото)

П'ятниця, 27 березня 2020, 01:42
В Єгипті продезінфікували музеї та піраміди (фото)

25 березня міністерство туризму Єгипту в рамках протидії поширенню нового коронавірусу розпочало дезінфекцію музеїв і археологічних об'єктів на території країни. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє пресслужба установи, передає УНН.

"Міністерство туризму і старожитностей оголосило про початок процедури стерилізації та дезінфекції музеїв і археологічних пам'ятників на Північному Синаї, в дельті Нілу і Нижньому Єгипті, а також завершило роботу на інших ділянках у Верхньому Єгипті і Великому Каїрі в рамках державної політики щодо захисту та запобіганню наслідків коронавірусу (СOVID-19)", – йдеться у повідомленні.

Так, дезінфекцію провели відповідно до міжнародних норм, а використовувані рідини були заздалегідь затверджені Міністерством охорони здоров'я країни.

Повідомляється, що була продезінфікована вся археологічна зона в районі пірамід в Гізах, а також найближчі під'їздні дороги, каси, туалети і місця відпочинку туристів.

В Єгипті продезінфікували музеї та піраміди (фото)В Єгипті продезінфікували музеї та піраміди (фото)В Єгипті продезінфікували музеї та піраміди (фото)В Єгипті продезінфікували музеї та піраміди (фото)В Єгипті продезінфікували музеї та піраміди (фото)

Також відзначимо, що Каїрський єгипетський музей закритий з понеділка аж до 31 березня, і відразу після закриття там почали проводити дезінфекцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Коронавірус на Волині

 

Надрукувати
мітки:
коментарів