Поділитись:

Церква онлайн: які храми на Волині транслюють богослужіння

Четвер, 26 березня 2020, 09:53
Церква онлайн: які храми на Волині транслюють богослужіння

фото ілюстративне 

Із запровадженням карантину дедалі більше парафій знаходять способи, аби до відправи долучилися всі, хто не може бути в церкві.

У зв’язку з посиленням обмеження свободи пересування та зібрань під час карантину Священний синод «дозволяє проведення богослужінь у храмах самими лише священнослужителями та церковнослужителями і співаками, без особистої присутності мирян. Під час проведення таких богослужінь миряни повинні долучатися до спільної молитви, використовуючи можливості віддаленого зв’язку». Отож, прямі передачі богослужінь можна побачити і по телебаченню, й у фейсбуці, – інформують у Волинській єпархії ПЦУ. 

Щонедільні трансляції літургії з кафедрального собору Святої Трійці можна дивитися на «12 каналі» та єпархіальній сторінці у фейсбуці.

Більшість прямих включень духовенство веде на сторінках парафій у цій соціальній мережі. Зокрема, це храми Холмської ікони Божої Матері в Луцьку, Великомучениці Катерини жіночого монастиря Святителя Василія Великого, Святителя Миколая Чудотворця жидичинського монастиря Ківерецького деканату, а також церква Архістратига Михаїла с. Воля-Ковельська Ковельського районного благочиння.

Аби не пропустити прямі трансляції, варто стежити за оновленнями на сторінках парафій та священнослужителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів