Поділитись:

YouTube-канали для дітей: у Промені поділились чим зайняти малечу*

Середа, 25 березня 2020, 23:02

Поки немає можливості зводити дитину в Дитячий розважальний комплекс "Смугастий носоріг", що знаходиться на 2 поверсі Розважального центру "Промінь", пропонуємо підбірку розвиваючих каналів для вашої малечі. І вдома буде спокійніше!

TED-Ed
https://www.youtube.com/user/TEDEducation/videos

Чули про знамениті лекції на TedX?
Так от: є канал з відео спеціально для дітей – просто знахідка! Тут про життя в різних країнах, чи впаде Пізанська вежа, історія кукурудзи і ще десятки невідомих фактів та історій. Ерудованість гарантована!
Канал англійською мовою (з субтитрами).

Peekaboo Kidz

https://www.youtube.com/user/Peekaboo/videos

Той самий канал, звідки ми дізналися про винахід мікрохвильової печі. Peekaboo просто про все на світі: чому небо голубе, що таке цунамі, які бувають рослини-хижаки, чому пластик шкідливий, чому ми сміємось.
Формат коротких мультфільмів (2-6 хвилин) зацікавлює і створює відчуття, наче, поринаєш прямо туди

What Do We Do All Day?
https://www.youtube.com/channel/UC-FhcxKQYQFfcUxM5weQGgw/videos

Дитина любить математику або ви хочете її зацікавити? Вам сюди!
Короткі відео (1–3 хв), де можна знайти про математичні пазли, орігамі, ігри-стратегії, малювання. Все це у гарній анімації, візуальне задоволення гарантуємо.
Ролики англійською мовою, але наочні і зрозумілі. Спробуйте!

Pocoyo
https://www.youtube.com/user/POCOYOUSA/videos

YouTube-канал Pocoyo приваблює милими мультяшними персонажами, які розмовляють англійською. Повнометражні мультфільми з анімацією, різноманітними сюжетами, інформативними темами і несподіваними асоціаціями — крутий спосіб розвивати дитячу уяву. А ще це спосіб прививати інтерес до вивчення іноземних мов, розвивати аудіальне сприйняття і вчити нові слова. Якщо давно таке шукали —вам на Pocoyo.

Make me genius

https://www.youtube.com/user/makemegenius/videos

Мабуть, найкращий канал для маленьких геніїв. Тут все про навколишній світ і відповіді на різноманітні “а чому?”: хмари є на небі; люди носять окуляри; у нас зима, а на півдні – літо; у кімнаті є світло і де воно береться.
Канал теж англомовний, але з простою мовою і зрозумілими візуальними поясненнями.

BBC Teach
https://www.youtube.com/channel/UC4KN50fal7f45fx2DqG7ttg/featured

Ми дійшли до серйозного офіційного каналу від ВВС. Він, звісно, англійською, але розробники контенту дуже старалися, там все чітко завдяки зрозумілій лексиці і візуальному зображенню. Можна тренувати словниковий запас. Спеціальна рубрика “Teacher support” з порадами вчителів на різні шкільні теми. Згодиться і вам, і дитині.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
14 березня 2024
09 березня 2024
04 березня 2024
01 березня 2024
24 лютого 2024
20 лютого 2024