Волинський шеф-кухар Хазіпов розповів, що приготувати на карантині (рецепт)
Відомий волинський шеф-кухар Юрій Хазіпов розповів, що готує під час карантину.
Читачам "Конкурента" він пропонує зробити гарбузовий суп та гарячий напій з куркумою.
Гарбузовий суп
Інгредієнти:
- цибуля
- часник
- селера(корінь)
- гарбуз
- олія соняшникова нерафінована
- масло вершкове
- сіль
- перець чорний
- лавровий лист
- куркума
Приготування. Очищений гарбуз (Юрій використовує продукт, який заморозив влітку) разом з цибулею та селерою пасеруєте з лавровим листом на маленькому вогні (шеф-кухар радить використати для приготування соняшникову нерафінову олію). Додаєте сіль, перець, часник та куркуму. Після того, як овочі розм'якнуть, подрібніть їх у блендері, додавши окріп та вершки.
"Куркума – це природний антибіотик", – наголошує Юрій.
Гарячий напій з медом та куркумою
Інгредієнти:
- імбир свіжий
- лимон
- мед
- куркума
Приготування: цедру лимона, куркуму та імбир залийте окропом та дайте настоятися, потім додайте мед.
ЧИТАТИ ТАКОЖ:
- Доставка їжі у Луцьку на час карантину: ТОП закладів та телефони
- Як тримати себе в формі під час карантину: поради та заняття від луцьких тренерів
- Робота на карантині: підбірка корисних онлайн-сервісів
- Лекції та курси: як вийти з карантину розумнішим
- Волиняни спекли піцу на міжнародному чемпіонаті в Неаполі (фото)
- ШЕФ-КУХАР ЮРІЙ ХАЗІПОВ: "І КИТАЙЦЯ, І ФРАНЦУЗА НАГОДУВАВ БИ ВАРЕНИКАМИ ТА БОРЩЕМ"
Земля, квартири, гроші та авто – усе дружині: що в декларації Олицького селищного голови Прендецького
У Луцьку сходи біля ТЦ «Егоїст» «вилізли» на тротуар та заважають перехожим (фото)
У Луцьку на місці затишного кафе відкрили новий заклад (фото)
Понад мільйон тюльпанів: «Волинська Голландія» здивує новими сортами (фото)
У Луцьку шукали гламурну власницю «золотої» соски (фото)