Поділитись:

Волинський шеф-кухар Хазіпов розповів, що приготувати на карантині (рецепт)

Середа, 25 березня 2020, 12:15
Волинський шеф-кухар Хазіпов розповів, що приготувати на карантині (рецепт)

Відомий волинський шеф-кухар Юрій Хазіпов розповів, що готує під час карантину. 

Читачам "Конкурента" він пропонує зробити гарбузовий суп та гарячий напій з куркумою.

Гарбузовий суп

Інгредієнти: 

  •  цибуля
  •  часник
  •  селера(корінь)
  •  гарбуз
  •  олія соняшникова нерафінована
  •  масло вершкове
  •  сіль
  •  перець чорний
  •  лавровий лист
  • куркума

Приготування. Очищений гарбуз (Юрій використовує продукт, який заморозив влітку) разом з цибулею та селерою пасеруєте з лавровим листом на маленькому вогні (шеф-кухар радить використати для приготування соняшникову нерафінову олію). Додаєте сіль, перець, часник та куркуму. Після того, як овочі розм'якнуть, подрібніть їх у блендері, додавши окріп та вершки. 

"Куркума – це природний антибіотик", – наголошує Юрій. 

Гарячий напій з медом та куркумою

Інгредієнти:

  • імбир свіжий
  • лимон
  • мед
  • куркума

Приготування: цедру лимона, куркуму та імбир залийте окропом та дайте настоятися, потім додайте мед.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів