Поділитись:

У Луцьку готують два спортзали для хворих на коронавірус

Вівторок, 24 березня 2020, 23:00

Засновник Фонду «Тільки разом», народний депутат Ігор Палиця розповів, що із завтрашнього дня у Луцьку почнуть готувати приміщення для двох спортзалів для хворих на коронавірус.

Про це народний депутат повідомив у Facebook.

"Після безконтрольного повернення наших громадян з країн центральної Європи на західній Україні останніми днями різко почала зростати кількість людей з ознаками пневмонії. З завтрашнього дня в місті Луцьку починається підготовка приміщень двох спортзалів для можливого розміщення хворих середньої важкості. Розраховують закупити і обладнати додатково тисячу ліжок, окрім базових лікарень", – йдеться у дописі Ігоря Палиці.

"На жаль,  на сьогоднішній день керівництво Кабміну не хвилює нічого, пов’язаного з боротьбою з епідемією та змінами до бюджету по виділенню коштів для боротьби з короновірусом! Ні одного проєкту законопроекту, в яких би ішла мова про виживання людей і економіки України, окрім диких намагань пооштовхнути продаж землі, немає!" – зазначив депутат.

Ігор Палиця звертається до всіх керівників обласних і місцевих органів влади, щоб гуртуватися в рішеннях, робити все для спасіння людей.

"Я звертаюся до всіх керівників обласних і місцевих органів влади, до бізнесу- друзі, схоже розраховувати ми можемо тільки на самих себе! Давайте гуртуватися в рішеннях, ділитися досвідом і робити все для спасіння України і українців! Часу не залишилося зовсім! І дай БОГ, щоб всі ці додаткові ліжка до закінчення пандемії простояли пустими, а люди залишилися не ураженими!" – підсумував нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів