Поділитись:

Лікарня на Волині просить допомогти придбати апарат штучної вентиляції легень

Понеділок, 23 березня 2020, 06:58

Фото ілюстративне

Медики Любомльського ТМО оголосили збір коштів для придбання апарату штучної вентиляції легень. За словами медпрацівників, чекати на допомогу від держави немає, тому долучитися до збору коштів просять усіх небайдужих.

Про це йдеться у зверненні, опублікованому на сторінці закладу у Facebook.

"У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що складається навколо поширення коронавірусної інфекції COVID-19, життя поставило нас перед великою проблемою. Це не лише захист медичних працівників (закупівля масок, костюмів, комбінезонів, окулярів, дезінфікуючих засобів та інших медичних засобів), а й нагальна потреба в придбанні апарату штучної вентиляції легень для відділення реанімації Любомльського ТМО для порятунку життя людям у важкому стані.

Проте вартість такого необхідного для надання допомоги апарату становить 850 тисяч гривень. Чекати державної допомоги немає часу.

Тому ми, медичні працівники, звертаємось з проханням до всіх небайдужих людей долучитися до благодійної справи та допомогти зібрати кошти на придбання цього апарату для КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради», на яке покладені першочергові заходи з лікування та профілактики інфекційних хвороб", – йдеться в дописі.

Також зазначається, що збір коштів проводиться через Благодійний Фонд «Успішна людина» безпосередньо для Любомльського ТМО. Фонд зобов’язується відзвітуватись за кожну отриману та витрачену гривню.

Реквізити Фонду: АТ КБ «Приватбанк»
ЄДРПОУ 41271857
UA 87 30 34 40 00 00 02 60 05 05 55 15 914

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Коронавірус

Надрукувати
мітки:
коментарів