Поділитись:

Перший вирок: за торгівлю в карантин жінка заплатить 17 тисяч штрафу

П'ятниця, 20 березня 2020, 16:21
Перший вирок: за торгівлю в карантин жінка заплатить 17 тисяч штрафу

фото ілюстративне

Шевченківський районний суд міста Києва розглянув справа за порушення правил карантину, повідомила пресслужба Шевченківського районного суду

Судом було встановлено, що жителька міста Києва здійснювала продаж продуктів харчування з рук у невстановленому місці, чим допустила порушення санітарно-протиепідемічних правил у період дії карантину.

За результатами розгляду справи, жінку визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративний штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Шевченківський районний суд міста Києва у зв'язку з виниклими питаннями повідомляє, що накладений розмір адміністративного штрафу у справі про порушення правил щодо карантину людей є мінімальним згідно законодавства.

Окрім того, Шевченківський районний суд міста Києва притягнув до відповідальності особу, яка не відноситься до соціально незахищеної верстви населення, не є особою похилого віку та здійснювала торгівлю фруктами та овочами в значній кількості.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів