Поділитись:

Playboy припиняє випускати друковану версію журналу

П'ятниця, 20 березня 2020, 02:54
Playboy припиняє випускати друковану версію журналу

Компанія Playboy Enterprises прийняла рішення припинити випуск друкованої версії журналу. Як повідомив голова компанії Бен Кон, весняний випуск 2020 стане останнім друкованим, журнал повністю перейде на цифрову версію, передає DT.UA.

Разом з тим, Кон зазначив, що у 2021 році планується випуск нових друкованих продуктів, якими вони будуть, поки не уточнюється. "Ми повернемося з новими і свіжими друкованими пропозиціями в різних формах: спеціальні видання, партнерські відносини з провокаційними авторами, тимчасові колекції та багато іншого", – йдеться в заяві.

Відзначається також, що онлайн буде доступний весь вміст журналу: Playboy Interview, 20Q, Playboy Advisor та Playmate pictorials.

"За останні 66 років ми стали набагато більше, ніж журнал. І іноді ви повинні відпустити минуле, щоб звільнити місце для майбутнього. Тому ми звертаємо нашу увагу на досягнення нашої місії найбільш ефективним і дієвим способом, яким ми можемо допомогти створити культуру, в якій всі люди можуть отримувати задоволення", – заявив голова компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів