Поділитись:

Жидичинський монастир дав свій транспорт, аби довозити луцьких медиків на роботу

Четвер, 19 березня 2020, 10:05
Жидичинський монастир дав свій транспорт, аби довозити луцьких медиків на роботу

Дві одиниці транспорту Свято-Миколаївського монастиря у Жидичині розпочали довіз медиків КП "Луцький центр первинної медичної допомоги 1" на робочі місця.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив архімандрит, намісник монастиря Константин Марченко.  

Окрім цього, зауважив він, у монастирі щодня лунає молитва, акафіст Миколаю Чудотворцю служиться в центральному храмі обителі і в двох скитах. Кожен охочий може приїхати на молитву в будь-який час – храми відчинені.

Жидичинський монастир дав свій транспорт, аби довозити луцьких медиків на роботуЖидичинський монастир дав свій транспорт, аби довозити луцьких медиків на роботуЖидичинський монастир дав свій транспорт, аби довозити луцьких медиків на роботуЖидичинський монастир дав свій транспорт, аби довозити луцьких медиків на роботу

"У цьому контексті хочеться звернутись до усіх небайдужих! Це не проблема лиш влади чи тих, хто вже уражений вірусом. Це наша спільна біда, і тільки разом ми зможемо її побороти. Закликаю ділом явити факт: Христове Євангеліє ЖИВЕ!!! Будьте уважні до повідомлень і потреб. Не ховайте панічно голову в пісок, а "носіть тягарі один одного і так виконаєте закон Христа". Сьогодні, як ніколи, Господь дає можливість християнам сповідувати свою віру не мудруваннями, а ділом", – написав Константин Марченко. 

Він закликав долучатися усіх, хто чим може. Зокрема, потребуть пального або коштів на пальне:

номер картки 5168 7453 2203 5368 Марченко Іван Васильович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів