Поділитись:

Довибори-2016: назвали ймовірних претендентів на перемогу в 23 окрузі

Середа, 06 липня 2016, 12:00

17 липня 2016 року у Волинській області відбудуться проміжні вибори в одномандатному виборчому окрузі №23.

"Слово і Діло" вирішило проаналізувати ймовірних кандидатів на отримання мандата.

На нашу думку, перемогти на Волині можуть такі кандидати від трьох партій: депутати Волинської обласної ради Людмила Кирда від ВО "Батьківщина" та Ірина Констакевич від "УКРОПу", а також учасник АТО Юрій Кулачек від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність".

Кандидат від "Батьківщини" балотується вдруге. До цього Людмила Кирда набрала 22% на парламентських виборах 2014 року, програвши покійному екс-нардепу Ігорю Єремеєву. Під час передвиборчої кампанії її підтримають лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко та мер Ковеля, голова Волинської обласної організації партії Олег Кіндер.

Суперник Кирди Ірина Констакевич балотується вперше. Про кандидата від "УКРОПу" відомо, що вона обіймає посаду заступника голови правління фонду "Тільки разом", який належить колишньому губернатору Одещини Ігорю Палиці. Власне, сам Палиця та дніпропетровський олігарх Ігор Коломойський підтримають Констакевич на виборах.

Також не варто скидати з рахунків і кандидата від пропрезидентської партії Юрія Кулачека, який вже балотувався на парламентських виборах 2014 року, набравши всього 2%. Раніше кандидат від "Солідарності" обіймав посаду глави Держземагентства в Житомирській області, а також був засновником ТОВ "Енергетична компанія", пов'язаного з Олександром Буряком – колишнім нардепом від "Батьківщини". Саме Буряк і допоможе кандидату від "БПП" провести цю передвиборчу кампанію.

Надрукувати
мітки:
коментарів