Поділитись:

Пасивний дохід за допомогою сайту: міф чи реальність?*

Середа, 18 березня 2020, 17:11
Пасивний дохід за допомогою сайту: міф чи реальність?*

Пасивний дохід - це дохід, що не залежить від вашої щоденної діяльності. Це кошти, які надходять до вас, навіть коли ви хворієте, втрачаєте основну роботу або знаходитесь на відпочинку.

В сучасному світі дуже багато пов'язано з Інтернетом. Ми замовляємо товари онлайн, спілкуємося з друзями і колегами, читаємо статті і вчимося онлайн.

Інтернет стає найпопулярнішим способом заробити. Ютубери, блогери, онлайн-магазини - всі вони заробляють в інтернеті. Але як отримати пасивний дохід, створивши свій власний сайт? Як мінімізувати витрати на це і чи дійсно сайт може допомогти на старті вашої ідеї для пасивного доходу?

Почнемо з того, як створити свій сайт. Є кілька способів для створення сайту.

  1. Wordpress, або схожа СMS. Вам необхідно купити тему для майбутнього сайту, домен, хостинг, і виконати всі необхідні налаштування. Після цього, можете редагувати тему сайту. Для роботи з Wordpress необхідні навички програмування, знання CSS, - що не є плюсом для людини, яка не володіє цими навичками.

  2. Найняти веб-дизайнера/програміста. Це один з простих способів отримати сайт, але не дешевий. Він підійде, якщо ви точно впевнені в своїй ідеї для сайту, і вам не вистачає часу на його створення. Тоді, звісно, ви можете найняти програміста або веб-дизайнера, які зможуть створити вам сайт. Приготуйтеся до того, що доведеться витратити багато сил на пошуки надійного виконавця.

  3. Створити сайт за допомогою конструктора сайтів самостійно. Це один з найкращих варіантів для створення сайту з мінімальними фінансовими та трудовими затратами. Перевагами використання конструкторів сайтів є: швидкість створення сайту, легкість і простота у використанні, відсутність необхідності знання мов програмування, низька ціна, онлайн підтримка, величезний вибір готових шаблонів, маркетингові та seo інструменти.

Наприклад, на конструкторі сайтів Weblium у вас є можливість створити дійсно красивий та оптимізований сайт з власним доменом всього за 8,25 доларів на місяць. Також є і безкоштовна опція створення сайту на брендовому субдомені weblium. Вам необхідно лише зареєструватися, вибрати підходящий шаблон для майбутнього сайту, додати свій контент та запустити сайт.

Пасивний дохід за допомогою сайту: міф чи реальність?*

Припустимо, що сайт вже створений одним із цих способів. І наступне питання в тому, як заробити.

Є безліч успішних блогів, сайтів з продажу товарів і сервісів. Але, так само, є і безліч занедбаних веб-сторінок, які не принесли своїм власникам очікуваного прибутку. У чому ж тоді справа?

Переваги пасивного заробітку за допомогою сайту:

  • створити сайт просто. Не потрібні великі фінансові витрати. Сьогодні досить легко підібрати спосіб створення сайту зважаючи на свій бюджет і можливості.
  • не потрібен офіс або особливе приміщення для роботи - тільки ноутбук і бажання щось робити.
  • можливість заробляти кошти з будь-якої точки світу.
  • широкий спектр ідей для створення сайту для пасивного доходу.

Недоліки пасивного заробітку на сайті:

  • насправді, заробіток не такий вже і пасивний. Вам доведеться створювати контент, якщо ви зробили блог. Потрібно підтримувати сайт в робочому стані, наповнювати його, спілкуватися з рекламодавцями і багато іншого. Це забирає час, і не завжди цей час окупиться (особливо на перших порах).
  • ви повинні бути і менеджером, і маркетологом, і агентом з підтримки користувачів. Навіть на звичайний блог надходять коментарі і питання від читачів. Треба приділяти час на відповіді і перегляд запитів.
  • рекламодавці не завжди охоче публікують рекламу на невідомі сайти. Доводиться працювати над його просуванням, підтримкою і розвитком сторінок в соцмережах і на тематичних форумах;
  • ви могли б найняти співробітників, які будуть робити всі організаційні речі за вас. Але це теж не буде пасивним доходом, оскільки на вас будуть обов'язки по організації робочого процесу. А це не відрізняється від будь-якого іншого типу бізнесу.

При цьому, дохід без особливих витрат можливий. Ось кілька порад:

  • не виділяйте величезний бюджет на створення сайту, щоб підстрахувати себе від можливих збитків. Скористайтеся бюджетним способом створення сайт;
  • налаштуйте сайт так, щоб монетизація забирала якомога менше часу;
  • поставте партнерські посилання на своєму сайті - це можна зробити всього один раз, і користувачі почнуть переходити по ним - ось вам і пасивний дохід. Продумайте варіанти для розміщення рекламних банерів.

Заробіток в інтернеті це не міф. Він можливий і реальний. Головне - чітко поставити перед собою ціль та йти до неї. Але, "пасивним" назвати цей заробіток, все ж таки, важко, хоча, і правильна організація роботи здатна звести до мінімуму грошові та інші витрати, відкривши можливості пасивного заробітку з мінімальними вкладеннями. Почніть з простого - зі створення сайту.

Надрукувати
мітки:
коментарів