Поділитись:

ФК "Волинь" йде на карантин

Середа, 18 березня 2020, 11:35
ФК

Футбол в Україні, як і в інших країнах Європи, – на паузі. 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України, виконком УАФ вирішив зобов'язати відповідних організаторів змагань у період з 18 березня 2020 року до ухвалення іншого рішення щодо цього призупинити проведення всіх змагань УПЛ, Кубку України, U-21 та U-19 УПЛ, ПФЛ, вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд та Екстра-ліги, Кубку України з футзалу, ДЮФЛ, футзальних дитячо-юнацьких змагань та змагань серед дівочих команд у всіх вікових категоріях, усіх змагань з футболу та футзалу обласного, районного та міського рівня. Про це повідомили на сторінці футбольного клубу "Волинь".

Він, зокрема, теж іде на карантин. Зокрема, гравці, персонал та тренерський штаб основної команди попередньо не тренуватимуться до 3 квітня.

"Стежте за нашим сайтом та соцмережами, які не залишать вболівальників "Волині" без усілякої цікавої інформації про рідний клуб! А поки закликаємо усіх берегти здоров’я та дотримуватися усіх медичних правил та порад під час карантину. Сподіваємося, що уже зовсім скоро ми спостерігатимемо за продовженням цікавого, захоплюючого і, віримо, успішного сезону", – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів