Поділитись:

ТОП-3 фільми для перегляду вдома від Multiplex, що в РЦ "Промінь"*

Вівторок, 17 березня 2020, 21:02

Кінотеатр Multiplex, що розташований у Розважалтному центрі "Промінь", – на канікулах, але це не причина впадати в сплячку і абстрагуватися від світу кіно. 

Кінотеатр підготував невеликий список нетривіальних фільмів, які вам варто переглянути вдома. Стрічки, які націлені на те, щоб знешкодити вашу нудьгу на карантині.

Неграновані коштовності IMDb 7,6

Захопливий і напружений, азартний фільм з чудовою роботою Сендлера. Великій критиці піддається музичний супровід, наче на початку стрічки він не синхронізує з відеорядом, через що багато глядачів вимикали фільм вже на 10 хв.

Не піддавайтеся, зачекайте ці 10 хв, ви звикнете.

"Неграновані коштовності" – це видатний трилер братів Сафді. Двогодинна панічна атака головного героя Говарда триматиме вас в напрузі і після перегляду фільму.

 "Неграновані коштовності" – найпотужніша роль за все життя Адама Сендлера. 

Громадянин Кейн - IMDb 8,3

Можливо, багато з вас дивилися інтерв’ю сценаристів, режисерів, акторів, продюсерів, які мають стосунок до кіноіндустрії. 

Доволі часто на запитання: "Який фільм ви вважаєте знаковим у своєму житті?" – багато з них відповідали: "Громадянин Кейн". 

Згадали, так?

Наша рекомендація, піддайтеся натиску допитливості і подивіться цей фільм. Ви зрозумієте, чому він такий важливий для стількох людей.

Фільм знятий 1941 року, але не поступається сучасним стрічкам, а в деяких моментах стрибає на голову вище. 

"Громадянин Кейн" – фільм, який однозначно варто подивитися. Не потрібно цуратися року, вас затягне з перших хвилин, адже це одна з найпотужніших драм в історії кіно.

Нова стрічка прекрасного режисера Джима Джармуша – "Мертві не вмирають" – IMDb всього 5,5, але вона варта уваги

На перший погляд, зав'язка здається простою та банальною: мертві встають з могил і починають гризти усіх живих. Кожен бореться за своє виживання, як може.

Але щойно ви пірнете у вир абсурду, що відбувається на екрані, точно не зможете відірватися від перегляду. Цю хвилю нереально смішного безглуздя треба зловити і відчути.

Дует Білла Мюрея та Адама Драйвера – неймовірний.

Весь фільм тебе фактично веде до фінального жарту персонажа Адама. 

І панч цей легендарний, сподіваємося, кожен з вас його гідно оцінить. 

"Мертві не вмирають" – найкращий фільм про зомбі. 

Ось такі три фільми рекомендує кінотеатр Multiplex для домашнього перегляду. Якщо ви їх бачили і все ж не знаєте, що подивитися та кому довіряти, рекомендуємо підписатися на Telegram-канал кінотеатру, де він щодня розповідає про фільми, які варто переглянути хоча б раз в житті. 

Не хворійте!

Надрукувати
мітки:
коментарів