Поділитись:

Відома волинська фірма має мільйонні борги

Четвер, 11 серпня 2016, 12:26
Відома волинська фірма має мільйонні борги

Із волинської фірми "Мінмат Ревербері", яка має відомих та впливових власників, стягують майже мільйон гривень боргів.

У господарському суді Волиснької області сьогодні розглядали справу за позовом "Приватбанку" до Публічного акціонерного товариства "Мінмат Ревербері", – інформує ТРК "Аверс".

Як сказано в матеріалах справи, ще у 2015 році ця фірма скористалась кредитною відновлювальною лінією у фінустанові на півмільйона гривень. Зі слів позивачів, із жовтня минулого року перестали повертати кошти.

Позичальникам нарахували проценти за користування кредитом, комісію та пеню й у суді виставили рахунок на суму більш як 900 тисяч гривень. Відповідачі на суд не з'явилися двічі, тож суддя Оксана Сур'як прийняла рішення без їх присутності. Позов "Приватбанку" задовольнили повністю.

Чи знають взагалі про нього власники ПАТ "Мінмат Ревербері" – невідомо. Судова повістка, яку надсилали за адресою реєстрації фірми, двічі поверталася. На дзвінки за вказаними у реєстрі телефонами ніхто не відповідає.

Зазначимо, що засновниками установи, яка займається виготовленням мінеральної вати, є колишній нардеп та екс-заступник Міністра інфраструктури Петро Кравчук та дружина екс-голови Верховного суду України Василя Онопенко Лариса Онопенко. Також частку фірми мають громадянин Німеччини та італійська юридична особа.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024