Поділитись:

Онлайн замовлення квітів у Луцьку*

Понеділок, 16 березня 2020, 15:05
Онлайн замовлення квітів у Луцьку*

Букет свіжих та ароматних квітів - це невід'ємна частина будь-якого свята або урочистої події. І неважливо, буде це день народження вашої мами чи сестри, річниця весілля з дружиною, довгоочікуваний приїзд родича з далекої країни, закінчення університету, підвищення на службі, народження дитини, - красиві квіти поза всякими сумнівами порадують винуватця події. Кур'єрська доставка квітів у Луцьку від національної служби доставки квітів та подарунків Flowers.ua - це завжди швидко, зручно і недорого.

Цілодобова підтримка і щоденна доставка

Замовивши квіти на нашому сайті, ви гарантовано отримаєте саме те, що обрали. Тобто композиція буде повністю відповідати тій, що показана на зображенні. У разі заміни якоїсь певної квітки, наші менеджери обов'язково проінформують вас. Якщо ж у вас виникнуть які-небудь побажання щодо оформлення або інші питання, хутчіш зв'яжіться з нами. Ми працюємо без перерви, вихідних і свят. Купити квіти в Луцьку на сайті можна цілодобово, а доставка здійснюється в зручні години ранку, дня і вечора по всім районам міста. Компанія Flowers.ua робить все можливе, щоб ви могли без зайвих турбот привітати близьких і коханих людей вишуканими букетами.

Онлайн замовлення квітів у Луцьку*

Квіти до будь-якого свята те без приводу

Ми раді повідомити вам, що на нашому сайті можна замовити квіти в Луцьку до будь-якого свята та зовсім без приводу, в тому числі весільні букети, квіти мамі, дитині, діловому партнеру і, звичайно ж, букети коханій жінці. Ваше замовлення може бути доставлено додому, в офіс, в ресторан, фітнес клуб, салон краси або просто за вказаною адресою. Вам залишається тільки вибрати букет на свій смак та згідно з вашим бюджетом, вказати адресу та бажаний час доставки. До речі, наші кур'єри можуть зробити фотографію щасливого одержувача подарунка - і тоді ви на власні очі побачите його реакцію на ваш презент. Нагадуємо, що фотозйомка здійснюється лише з дозволу адресата.

Великий вибір букетів та композицій

У нашому каталозі представлені тільки найкращі, першосортні та найсвіжіші квіти: добірні метрові троянди, екзотичні альстромерії та еустоми, сезонні півонії, хризантеми, тюльпани і багато-багато інших яскравих і гарних квітів, як в класичних, так і в незвичних поєднаннях. Для особливо вимогливих клієнтів в каталозі компанії знайдуться і розкішні VIP букети. З усіма позиціями, а також цікавими новинками можна детальніше ознайомитися на наших сторінках в Instagram та Facebook . Ми не компонуємо квіти в букети заздалегідь, а тільки після того, як ви здійсните оплату замовлення. Тобто ніяких підвявших бутонів, які простояли кілька годин або днів в закритій вітрині ваш адресат не побачить. Наші букети гарантовано простоять якомога довше. Крім того, флористи Flowers.ua із радістю підкажуть вам, яка квіткова композиція буде найбільш доречною для тієї чи іншої події.

Онлайн замовлення квітів у Луцьку*

Різноманітні подарунки на будь-який смак

Крім широкого вибору букетів та квіткових композицій, в нашому каталозі є й багато цікавих подарунків: торти, інші солодощі, кошики з фруктами, цукерками, ігристим вином і вишуканими делікатесами, повітряні кульки, м'які іграшки та навіть цілі букетики з невеликих іграшок. Також ми можемо додати до обраного вами букету листівку з романтичним посланням. Це може бути навіть не просто лист в традиційному розумінні, а записка в пляшці з гарним оформленням. Такий подарунок точно запам'ятається надовго.

Кімнатні рослини в горщиках

Ми раді повідомити гарну новину всім фанатам живих квітів в горщиках. На нашому сайті представлено безліч кімнатних рослин з доставкою по місту: маленьких і великих, імпортних і місцевих, плодових і декоративних. Зверніть увагу, що до кожної позиції живих квітів додається докладний опис з рекомендаціями щодо особливостей режиму поливу, освітлення та догляду за рослиною. Це дуже доречно, в особливості, якщо рослина імпортна та вимагає певних умов утримання та вирощування.

Онлайн замовлення квітів у Луцьку*

Оригінальне оформлення букетів і подарунків

Кожна квітка, букет, композиція та подарунок від Flowers.ua відрізняється гарним, аккуратним та якісним оформленням. Ми приділяємо упаковці такий самий об'єм уваги, як і самим квітам або подарункам, адже нами керують прагнення досконалості у всьому та намагання зберегти свою добру репутацію. Просто зробіть свій вибір, а про все інше ми подбаємо за вас.

Онлайн замовлення квітів у Луцьку*

Доступні ціни та приємні знижки

Ми раді запропонувати своїм клієнтам широкий вибір способів оплати, щоб ви змогли підібрати найзручніший для себе варіант розрахунку (Paypal, Apple Pay, оплата карткою Visa, Mastercard та ін.). Крім того, одного разу зробивши замовлення квітів в Луцьку від Flowers.ua, вже на наступний заказ ви неодмінно отримаєте приємну знижку. Ми впевнені, що кожен клієнт обов'язково повернетеся до нашого сайту за новими букетами ще неодноразово, в свою чергу ми обіцяємо вам найякіснішу продукцію та сервіс найвищого рівня.

Надрукувати
мітки:
коментарів