Поділитись:

У Львові закривають всі магазини, крім продуктових, заправок і аптек

Неділя, 15 березня 2020, 23:13
У Львові закривають всі магазини, крім продуктових, заправок і аптек

Фото ілюстративне

З понеділка у Львові будуть закриті всі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у Facebook.

"З понеділка у Львові закриваємо усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Офіційне рішення комісії з надзвичайних ситуацій буде прийнято зранку, але готуватись можна вже", – йдеться у повідомленні.

Він також повідомив, що у місті в неділю було госпітазовано з ознаками ГРВІ 4 осіб, які недавно перебували в країнах, де зафіксовані випадки коронавірусу COVID-19. Біоматеріал відібраний та скерований на дослідження до Києва.

"В мережі з'явилась інформація, що у Львові вже зафіксовано 2 випадки захворювання на коронавірус. Ми перевірили ці факти, вони не відповідають дійсності. Сьогодні у Львові справді госпіталізовано 4 людей, які недавно перебували в країнах, де зафіксовано коронавірус . Хворі госпіталізовані з ознаками ГРЗ. Біоматеріал відібраний та скерований на дослідження в Київ. Всі особи молодого віку, госпіталізовані з нетривалим анамнезом, тобто, вони хворіють впродовж 2-3 днів. Стан – середньої важкості, загроз життю нема. Велике прохання не поширювати неперевірену інформацію! Нам всім сьогодні важливо дослухатись лише до офіційних і перевірених джерел!", наголосив Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів