Поділитись:

У «Промені» тимчасово закривають дитячий розважальний комплекс*

Неділя, 15 березня 2020, 17:00
У «Промені» тимчасово закривають дитячий розважальний комплекс*

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг» зачиняється на період від 16 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року в зв’язку з введенням карантину.

Таке рішення ухвалили задля запобігання поширенню масових інфекційних захворювань на території Луцької міської територіальної громади, відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради.

Адміністрація розважального центру з розумінням ставиться до ситуації, що виникла, та створила максимально безпечні умови для перебування в комплексі. 

У всьому комплексі виконують профілактичні заходи. Комплекс забезпечений спиртовмісними антисептичними засобами, рідким милом, паперовими рушниками. Заклади проводять регулярне вологе прибирання, провітрювання залів та діють відповідно до інструкцій та рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України.

Успішність в боротьбі з коронавірусом залежить безпосередньо від кожного з нас. РЦ «Промінь» закликає всіх не піддаватися паніці і рекомендує весело та з користю провести час з рідними, адже здоров’я – понад усе.

«А ми, своєю чергою, станемо трішки кращими для вас, наші любі гості!» – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024