Поділитись:

З 17 березня Україна закриє авіасполучення

П'ятниця, 13 березня 2020, 20:22
З 17 березня Україна закриє авіасполучення

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що з 17 березня Україна повністю перекриє авіасполучення через коронавірус.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу Newsone.

"17 березня з 00:00 авіасполучення в Україні буде повністю обмежено. Сухопутний і морський повідомлення будуть продовжувати працювати, наші громадяни зможуть повернутися в країну", – сказав Разумков.

Він додав, що РНБО підготував список превентивних заходів, які буде реалізовано найближчим часом. Також зазначається, що Верховна Рада продовжить працювати.

"Я впевнений, що в будь-якому випадку на наступному тижні, ми будемо спостерігати  позачергове засідання парламенту, на якому будуть прийматися законопроекти, які необхідні сьогодні для забезпечення роботи різних установ. Буде задіяно всю вертикаль влади", – зазначив Разумков.

«Я думаю, що авіаційний транспорт не є єдиним. І я думаю, що будуть інші механізми повернення наших громадян. Однак, виїжджати за територію нашої держави громадяни України не зможуть. Автотранспорт – це спосіб повернення на територію нашої держави. Ситуація в наступному: повернення громадян через кордон суходолом досить легко забезпечити. А якщо ми говоримо про авіатранспорт, на жаль, ми не можемо формувати бортики виключно із громадян України», – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів