Поділитись:

Будинок офіцерів у Луцьку: почали ремонтувати дах (відео)

П'ятниця, 13 березня 2020, 19:35
Будинок офіцерів у Луцьку: почали ремонтувати дах (відео)

Будинку офіцерів у Луцьку почали ремонтувати дах. 

Місяць тому Луцька міська рада доручила Луцькому національному технічному універстету взятися за благоустрій цієї території і привести до ладу саме приміщення. Адже будівля перебуває на балансі університету. Проректор ЛНТУ Андрій Щерба каже, що тут планують облаштувати освітній центр для студентів. Але поки це зробити не можуть. Для цього треба розробити проєктно-кошторисну документацію. А це неможливо без акта на землю, який луцькому політеху не видають вже більш ніж рік через бюрократичнуу тяганину, – йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Цим проєктом займається приватне підприємство "Луцькземлресурс", вони надсилали документацію до Держгеокадастру, але щось пішло не так. Згодом документи надіслали повторно, але, кажуть в Держгеокадастрі, зауваги не врахували. А поки документів нема, то реставрацію зробити неможливо. 

Будівлю спроєктував польський архітектор Казимир Лялевич, споруду звели для рільничого або земельного банку. Нині це історична пам'ятка. У 90-х будівлю здавали під офіси та магазини. Тут влаштовували дискотеки, грали в більярд і чим тільки не займалися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів