Поділитись:

1 200 грамів: у Луцьку борються за життя дівчинки, яка поспішила на світ

П'ятниця, 13 березня 2020, 13:00
1 200 грамів: у Луцьку борються за життя дівчинки, яка поспішила на світ

У Луцьку 29 лютого народилася недоношена дівчинка. Її вага при народженні становила 1 205 грамів. За життя немовляти борються медики відділення анестезіології та інтенсивної терапії КП «Волинський обласний перинатальний центр».

Про це повідомив адміністратор БО «Крила ангела» Володимир Кіпко, – пишуть ІА «Волинські Новини».

«Для того, щоб жити, «дюймовочці» потрібне спеціальне лікування, препарати і харчування. На жаль, держава цим батьків не забезпечує! Велике прохання до всіх, хто прочитає цей пост, підтримати фінансово дівчинку і батьків, бо без нас вони не справляться! Інформацію перевірив особисто!» – звертається до небайдужих Володимир.

Разом із тим, як повідомила очільниця КП «Волинський обласний перинатальний центр» Ірина Горавська, 29 лютого Галина Чернишова народила дівчинку, яка перебуває на лікуванні у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії медичної установи з дня народження і до цього часу. У дитини дуже мала маса тіла при народженні, глибока морфо-функціональна незрілість. Дівчинка народилася на терміні 27 тижнів.

Окрім того, у немовляти РДС першого типу (респіраторний дистрес-синдром – важкий розлад дихання у недоношених новонароджених, обумовлений незрілістю легень і первинним дефіцитом сурфактанту); гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС, гострий період; субепендимальний крововилив зліва та інші діагнози, вказані у відповідній довідці медиків.

1 200 грамів: у Луцьку борються за життя дівчинки, яка поспішила на світ

Усі, хто має змогу та бажання допомогти маленькій «поспішайці» та її батькам, можуть переказати посильну фінансову допомогу за реквізитами:

4149 4993 4336 5100 – Чернишова Галина Юріївна. Контактний номер телефону мами дівчинки +38 063 87 86 485.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів