Де влаштувати дитячий день народження зі знижкою -20%*

Четвер, 12 березня 2020, 21:03

Щасливе святкування для малюка і вигідне – для його батьків. Це про дитяче кафе “Чорничне”, що на другому поверсі РЦ “Промінь”. Тут свято щодня, адже малечі в цьому місці надзвичайно подобається: смачно, затишно, багато простору, справжня країна чудес.

В дитячому кафе “Чорничне” завжди готують з любов’ю. Посмішки малечі – найбільша плата за майстерність кухарів. Вся команда створює смаколики, зважаючи на смаки і потреби малят. Завдяки першому жодна крихта не залишається на тарілці, а друге тішить батьків, адже частенько саме тут стає значно легше нагодувати малюка корисними овочами та іншими продуктами.

До дня народження кожна сім’я добирає меню самостійно, попередньо його складає разом з адміністратором і чекає святкового дня. Турбуватися не доведеться більше ні про що. За бажанням – розваги, аніматори та інші елементи програми, які може забезпечити дитячий розважальний центр “Смугастий Носоріг”.

Кожен святковий бенкет завжди закінчується посмішками. В подарунок батьки отримують приємні знижки: 20 % на все меню і 50 % на розваги (зону для крихіток або лабіринт) в ДРЦ “Смугастий Носоріг”.

Щоб дізнатися деталі, телефонуйте: 066 770 07 58