Поділитись:

Карантин: "Волиньобленерго" просить подавати показники лічильників онлайн

Середа, 11 березня 2020, 16:41

У середу, 11 березня, Кабінет Міністрів оголосив про введення карантину в Україні у зв’язку із спалахом коронавірусу у світі. Він передбачає закриття навчальних закладів, заборону масових зібрань понад 200 осіб, закриття авіасполучення з деякими країнами.

Запроваджують карантин на три тижні: з 12 березня до 3 квітня. Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго», що у Луцьку на вул. Єршова, 4 (район авторинку), працюватиме у звичайному режимі. Проте аби запобігти масовим скупчень людей, у компанії наполегливо рекомендують споживачам передавати покази не особисто в Центрі обслуговування клієнтів, а віддалено – через електронні сервіси, – інформує пресцентр компанії. 

Юридичним споживачам потрібно звернутися в Центр обслуговування клієнтів, аби підписати угоду для реєстрації в особистому кабінеті юридичної особи та отримати код активації. Послуга безкоштовна. У цьому онлайн-сервісі можна зі свого комп’ютера, ноутбука чи смартфона віддалено передавати покази, а також формувати рахунки та акти. 

Щоб вчасно передати покази, побутові споживачі уже зараз можуть зареєструватися у вайбер-боті або  в особистому кабінеті побутового споживача, завантажити у смартфон мобільний додаток «Особистий кабінет «Волиньобленерго» .

Також віддалено покази приймають за допомогою SMS на номер 093-177-00-67, через «Телеграм»-бот  @pokazy_lutsk_bot, електронною поштою [email protected] або за номером  кол-центру 0-800-21-01-31 чи за місцевими телефонними номерами.

Цього разу прийом показів стартує 30 березня і триватиме до 3 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів