Поділитись:

У Луцьку вперше в цьому році провели Всеукраїнський чемпіонат з джиу-джитсу

Середа, 11 березня 2020, 06:52

У суботу, 7 березня, у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся LUTSK OPEN – Ukraine Jiu Jitsu League Championship GI. Цим заходом організатор, спортивний клуб GARDA, відкрив сезон чемпіонатів у Луцьку. 

Про це інформує пресслужба спортивного клубу.

Подія відбулася за підтримки компанії WEST AUTO HUB, Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації. Подія стала черговим етапом Чемпіонатів  Jiu Jitsu League Ukraine – Ліга Джиу-Джитсу України.

Близько 250 спортсменів з різних куточків України з’їхалися помірятися техніками боротьби у кімоно. На Волинь завітали збірні зі Львова, Хмельницького, Рівного, Києва, Фастова, Івано-Франківська.

Цього року відкрили Чемпіонат сиволічно лицарі клубу історичної реконструкції «Ayna Bera», адже місто проведення Луцьк славиться своєю cередньовічною історією. Символічно, що на татамі спершу вийшли лицарі, які відтворили поєдинки минулого, а тепер на татамі виходять їх нащадки у кімоно. Головне – передавати дух боротьби.

«Ми розпочали новий сезон чемпіонатів із бразильського джиу-джитсу в Луцьку. Організовувати такі заходи нелегко, але завдяки підтримці наших партнерів, це стає реальністю. А головне, що ми хочемо донести до волинян, що в нашій області існує школа бразильського джиу-джитсу. Це – вид боротьби, який відкритий для усіх статей та вікових категорій, і в цьому його особливість», – пояснив головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.

Збірну Волині представляло 60 борців спортивного клубу GARDA. За результатами проведених поєдинків дитяча збірна клубу виборола третє командне місце, а серед дорослих – перше командне.

Додамо, що вже у травні гряде масштабний борцівський чемпіонат, який організовуватиме клуб GADRA спільно із компанією WEST AUTO HUB.

Захід був можливий завдяки постійній підтримці партнерів клубу GARDA. Це: WEST AUTO HUB, Modern-Expo Group, Олексій Шмігель, VCG, ViDOmotion та PrintingLutsk та Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024