Поділитись:

На Донеччині – загострення: бойовики обстрілювали українські позиції

Вівторок, 10 березня 2020, 13:01
На Донеччині – загострення: бойовики обстрілювали українські позиції

На Донбасі бойовики накрили артилерією українські позиції. 

Про це інформує ТСН. 

Окупаційні війська із протитанкової керованої ракети поцілили у військову машину, в якій їхали украаїнські захисники. Як інформує ТСН, внаслідок обстрілу постраждали одинадцятеро українських бійців, їх було евакуйовано медичною службою. Ще двоє бійців померли.

Бойовики поцілили у вантажівку в районі Первомайського, поблизу населеного пункту Піски. Там же вранці 10 березня був обстріл з гаубиць та мінометів.

Як інформують у Міністерстві оборони Украни, російські окупанти вели вогонь по позиціях Об’єднаних сил із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння, зокрема, з мінометів калібрів 120 мм, а також застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Станом на 13:00 бій закінчився. Для придушення вогню противника підрозділи операції Об’єднаних сил використовували наявні вогневі засоби та дали російським окупантам адекватну відповідь.

Також у районі проведення операції у готовності до застосування перебувають підрозділи резерву зі складу Об’єднаних сил. Ситуація контрольована. Втрати противника уточняються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів