Поділитись:

У Луцьку запрацював оновлений Центр обслуговування клієнтів «Волиньобленерго»

Вівторок, 10 березня 2020, 14:53
У Луцьку запрацював оновлений Центр обслуговування клієнтів «Волиньобленерго»

Усі питання, пов’язані з наданням послуг із розподілу електричної енергії, волиняни можуть вирішити швидко та результативно в оновленому Центрі обслуговування клієнтів, що працює в Луцьку на вулиці Єршова, 4 (район авторинку).

Із січня цього року Центр обслуговування клієнтів працював у тестовому режимі, 6 лютого розпочав повноцінну роботу, – повідомляє пресслужба "Волиньобленерго". 

Робота центру орієнтована не лише на жителів Луцька та Луцького району, тут кожен споживач Волинської області може отримати послугу, незалежно від місця розташування об’єкта чи місця свого проживання.

У Центрі обслуговування клієнтів волиняни можуть

  • передати показники електролічильника;
  • отримати рахунки за розподіл і за перетікання реактивної енергії (для юридичних споживачів);
  • укласти та розірвати договори (про надання послуг з розподілу електричної енергії, про надання послуг комерційного обліку);
  • здійснити технічну перевірку, параметризацію, заміну, купівлю електролічильника; подати заяву на експертизу та держповірку електролічильника;
  • отримати технічні умови, погодити проєктно-кошторисну документацію, замовити будівельно-монтажні роботи, отримати послугу з підключення.

Окрім того, фахівці центру консультують та приймають звернення громадян.

"Завдання працівників Центру обслуговування клієнтів – зробити обслуговування споживачів максимально зручним і необтяжливим", – розповідає начальник управління забезпечення комунікації та контролю якості послуг Наталія Кулик, під керівництвом якої працює Центр обслуговування клієнтів.

Цьому сприяють просторі, спеціально пристосовані для прийому великої кількості людей зали. Для зручності споживачів розмістили банківський термінал, дивани, кавомат, також на території товариства є термінал "Сіті-кард" і безплатний Wi-Fi. Для батьків з дітками облаштували спеціальний дитячий куточок, де малеча зможе погратися,
очікуючи на батьків.

Центр працює за принципом "єдиного вікна". Завітати сюди можна щоденно з понеділка до четверга з 8:00 до 17:00 без перерви на обід, у п’ятницю – з 8:00 до 15:45.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів