Поділитись:

Підбірка найкрутезніших інтерактивних іграшок*

Понеділок, 09 березня 2020, 11:43

Нумо, зізнавайтесь, хто в дитинстві теж мріяв про крутезного інтерактивного улюбленця? Який може реагувати на жести та голос, танцювати та навіть навчати.

Тримайте підбірку найкрутезніших інтерактивних іграшок від Будинку іграшок, що знаходиться на 1 поверсі РЦ "Промінь"

️ Інтерактивна іграшка WowWee Цуценя Чіп http://bit.ly/2I5yKwE

Цуценя має кілька режимів гри: дослідження місцевості, охорона господаря, спокій і сон. Керувати Чіпом дуже просто завдяки датчикам дотику та зручному пульту.

Інтерактивна іграшка Tweet Beats Base http://bit.ly/2Ig7ITr

Створити власний хор з барвистих пташок і відчути себе справжнім звукорежисером зможе кожний малюк з унікальною музичною станцією Tweet Beats. Розміщуючи пташок, малеча зможе створювати власні мелодії та композиції, так як кожна пташка співає в своєму стилі та відрізняється звучанням від інших.

️ Інтерактивна іграшка Pomsies S4 Киця Пеппер http://bit.ly/398xRiz

Кішечка Пеппер – це справжня пухнаста красуня, яка може видавати до 50 різних фраз.

Улюблениця реагує на будь-які дотики завдяки сенсорним датчикам на спинці, лобі та роті. Унікальна конструкція хвоста дозволяє Пеппер зручно кріпитися на одяг, аксесуари або зап'ястя.

️ Інтерактивна іграшка FurReal Friends Цуцик Рижик http://bit.ly/2I5Qisi

Інтерактивний цуцик Рижик принесе радість і веселощі від гри. Милий улюбленець виконує понад 25 різних рухів, реагує на голос і дотики, видає реалістичні звуки. На спині іграшки є кнопка, що дозволяє увімкнути режим охорони. Цуценя буде голосно гавкати та вити, як тільки хто-небудь з'явиться поруч.

️ Інтерактивне цуценя Chi chi love Друзі цуценята http://bit.ly/32yTsyh

Такий милий та пухнастий цуцик породи чіхуахуа стане справжнім другом вашому малюку. Цуценя вміє: гавкати, виляти хвостиком та ходити.

️ Роботизована м’яка іграшка Pets alive Лама-танцівниця http://bit.ly/2PwP7WS

Миле звірятко не залишить байдужим навіть дорослого і подарує заряд гарного настрою та позитивні емоції на увесь день. Лама має: різні режими танців під 3 різних пісні, крутиться та обертає головою в такт музиці.

️ Інтерактивна іграшка Ycoo N friends Кошеня Муко http://bit.ly/396gJdi

Милим домашнім вихованцем для вашої дитини стане інтерактивна кішечка Муко від торгової марки Silverlit. Іграшка оснащена сенсорними датчиками, які дозволяють управляти її рухами від дотиків пальців. Якщо доторкнутися до грудей вихованця, то він буде видавати реалістичні звуки. Кішка рухається вперед, вліво, вправо, обертає головою.

️ Ще більше ідей, на нашому каналі в Youtube http://bit.ly/390SDAS

Надрукувати
мітки:
коментарів