Поділитись:

Танці, караоке та пікантні подарунки, обіцяють сьогодні в George`s Club*

Неділя, 08 березня 2020, 13:47

В ресторані-караоке цього дня планується запальна вечірка.Традиційно з улюбленими ведучими та гостями, що наповнюють George`s Club щодня неповторную енергетикою та творчістю. Будуть співати, танцювати і дарувати пікантні подарунки. Які? Мовчать, але обіцяють: “Жінкам сподобається”.

George`s Club чекає гостей щодня о 20:00. З 21:00 гості починають співати й не припиняють до самого ранку. Творчі пориви завжди підтримує ведучий вечора, співати допомагає бек-вокал, запальні танці влаштовує DJ, а за смак відповідає шеф-кухар. В меню закладу різноманітні страви, що прийдуться до смаку будь-якому гостю. Тут можна посмакувати ситним бургером, або ж замовити легкий салат. Особливою популярністю користуються зручні закуски та авторські коктейлі від шеф-бармена.

Це оригінальне місце для різнопланових вечірок. Тут святкують дні народження, влаштовують стильні дівчачники, корпоративні посиденьки і просто теплі зустрічі. Це зручно, цікаво і доступно. Усі гості, що замовляють банкет і складають попереднє замовлення отримують знижку на весь чек 20%. 

На вихідних рекомендують бронювати столик завчасно.

Це можна зробити за телефоном: 38 050 490 77 14

George`s Club находиться на третьому поверсі РЦ “Промінь”.

Надрукувати
мітки:
коментарів