Поділитись:

На Волині відбулася «неповнолітня» масова бійка: застосовувалися гумові кийки

Субота, 07 березня 2020, 16:00
На Волині відбулася «неповнолітня» масова бійка: застосовувалися гумові кийки

Фото ілюстративне

6 березня, близько 23-ї години на проспекті Дружби у Нововолинську відбулася бійка за участю молодиків. Правоохоронці заспокоїли агресивний натовп. Двох найбільш активних учасників бійки затримали. Їм 15 років.

Про це повідомили у секторі комунікації ГУНП Волині.

До пішого патруля спільного наряду поліції та бійців Національної гвардії України звернулися перехожі, котрі поскаржилися на групу агресивних нетверезих молодиків.

Як виявилося, стосунки з’ясовувала молодь, здебільшого – підлітки. Сутичка тривала кілька хвилин. На зауваження правоохоронців учасники правопорушення відреагували агресивно і кинулися з кулаками. Для припинення протиправних дій молодиків нацгвардійці, у відповідності до ст. 17 Закону України «Про Національну гвардію України», застосували спеціальні засоби – гумові кийки.

Двох найбільш агресивних 15-річних учасників бійки затримали. На місце викликали батьків правопорушників та доставили усіх в Нововолинській відділ поліції.

На батьків неповнолітніх поліція склала адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, провели профілактичні бесіди.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024