Поділитись:

У Лесиному виші оприлюднили кількість державних місць для вступників на бакалавра

Субота, 07 березня 2020, 11:30
У Лесиному виші оприлюднили кількість державних місць для вступників на бакалавра

Міністерство освіти і науки України затвердило закладам вищої освіти максимально можливі обсяги державного замовлення для вступників на базі повної середньої школи.

Про це у себе на сторінці у facebook повідомив проректор з навчальної роботи та рекрутації СНУ ім. Лесі Українки Юрій Громик.

«Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки за умовами широкого (загальноукраїнського) конкурсу на освітній ступінь бакалавра (вступ на базі повної середньої школи) може отримати майже 900 бюджетних місць, зокрема 810 – на денну форму. Ще 11 бюджетних місць можуть отримати випускники повної середньої школи, які вступатимуть на освітній ступінь магістра зі спеціальностей «Медицина» і «Фармація, промислова фармація», де термін навчання відповідно 6 і 5 років», – повідомив проректор.

Також додав, що бюджетні місця за умовами широкого (загальноукраїнського) конкурсу зможуть отримати ті вступники до університету імені Лесі Українки в Луцьку, які матимуть високі бали ЗНО та вкажуть відповідні пріоритети у своїх електронних заявах.

«Гарні бали ЗНО і перший пріоритет суттєво збільшують шанс на успішний вступ!», – підсумував Юрій Громик.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів