Яким було відкриття таверни «Старий лис» в луцькому «Промені»*
У Луцьку на фудкорті Grand Central, що на 4 поверсі РЦ «Промінь», відкрилася таверна «Старий Лис».
Захід організували 1 березня, – пише «Т1».
У закладі готуватимуть оригінальні страви з дичини за рецептурою сім’ї власника, в якій дід і батько були мисливцями.
До слова, деякі секрети приготування залишались, залишаються і будуть передаватись по чоловічій лінії родини.
Підписуйтеся на сторінку @grand_central_lutsk в соціальній мережі Instagram та слідкуйте за новинами.
Луцький виш перевіряли через аномальну кількість студентів-призовників
Життя після «МастерШефа»: чим зараз займається волинський кухар Віталій Наливайко та чи знайшов дівчину
Підвищення зарплат педагогам неможливе, – головний освітянин Луцька
У Луцьку хотіли вирощувати банани, але депутати – проти
Нововолинський ремонтно-механічний завод продали: хто новий власник?